Tanak: Csatázunk majd Neuville-lel, de ha ez a pályán marad, akkor nincs gond

Friss világbajnokként érkezett meg a Hyundaihoz Ott Tanak: oda, ahol évek óta Thierry Neuville volt a kimondott egyes számú versnyző, az, akire a csapatot építették. Most Tanaknak “idegenben” kell bizonyítania egy új közegben és egy olyan autóval, amelyet Neuville sokkal jobban ismer, sőt, ő fejlesztette – meg is kérdezték arról, hogy mit szól ahhoz, hogy a Neuville-csapathoz igazolt…

“Igazából Andrea (Adamo, a csapatfőnök) hívott a csapathoz, szóval azt tudom mondani, hogy én az Adamo-csapathoz csatlakozok! Végül is mindketten pilóták vagyunk, akiknek van egy munkájuk. Ez egy új év lesz, tiszta lappal kezdünk, senkinek nincsenek még pontjai és a saját vb-címünkért fogunk küzdeni amellett, hogy a csapatbajnoki címért is természetesen” – idézi Tanak szavait az Autosport.

“Biztos, hogy nagy lesz majd a csata, de amíg ez a pályákon marad, addig én nem látok problémát. Normál esetben ennek úgy kell működnie, hogy ha erősek a csapattársak, akkor a csapat is erős lesz. Tudom, hogy Thierryvel hajtani fogjuk a csapatot a fejlesztések miatt, szóval izgalmas szezon lesz” – tette hozzá.

Related posts